A bre Pastafarijansko Makedonche.

Home for all languages OTHER than plain old English (all varieties)

Moderator: Other Stuff Mods

User avatar
Moral Minority
Prophet of Pastafarianism
Posts: 5171
Joined: Sun Jul 01, 2007 5:51 pm
Location: Follow the trail of smoldering bodies.
Contact:

A bre Pastafarijansko Makedonche.

Postby Moral Minority » Thu Feb 28, 2008 4:27 am

- Убијте ги сите митови
- Срушете ги сите цркви и синагоги (старите нека останат како музеи и културни споменици)
-Верувајте во ДЕМОКРАТИЈА
Верувајте му на Архимед (неговиот закон)
-Верувајте му на Питагора и на неговата хипотенуза на квадрат затоа што таа е убавина и совршенство.
-Верувајте му на Дарвин и на неговата теорија за постанокот на човекот затоа што е вистинита и верувајте на силата на Њутн затоа што е апсолутна.
-Славете ја смртта на Џордано Бруно, Никола Коперник и многу други атеисти кои многу ни помогнаа денес да се допишуваме од различни места на земјината топка, да користиме технологија и напредок.
-Не верувајте им на поповите, оџите и рабините затоа што тие од човекот направија роб.
-Не одете во црквите, џамиите и синагогите бидејќи тие човекот го држат во мрак.
И онакви какви што сте, достоинствени и добри, посветете му се целосно на човека.
Човекот не се раѓа како Христијанин, Муслиман или Евреин.Ако настане тоа, значи дека неки го присилиле, за да можат да ја користат неговата сила и да го подценат неговиот мозок.

Return to “Languages Other than English”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests